fbpx

Handelsbetingelser

Hos thedalset.com

 

Generelle oplysninger:

Juridisk firmanavn:        The Dalset ApS
Organisationsform:       Dansk Anpartsselskab
CVR-nr.:                          38172190
Adresse:                         Gøngehusvej 75, DK-2950 Vedbæk
E-mailadresse:              thedalset@thedalset.com
Telefonnr.:                     +45 40492193
Etableringsår:                2016

Vi forbeholder os retten til at ændre disse vilkår og betingelser uden forudgående varsel overfor dig. Den version af vilkårene, som gælder for din bestilling, vil være den, der fremgår af www.thedalset.com på det tidspunkt, hvor du afgiver din bestilling. 

Priser:

Alle priser på www.thedalset.com er anført i DKK/Euro og inkl. dansk moms.

Hos THE DALSET tager vi forbehold for eventuelle fejl i de anførte priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående varsel, og der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling:

THE DALSET modtager betaling med VISA/Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og MobilePay.

Betalingen trækkes først fra din konto, når varen er afsendt.

Levering:

THE DALSET tilstræber at afsende ordrer én gang om dagen på alle hverdage. Det vil sige, at en ordre sendes samme dage eller senest den næstfølgende hverdag. Vi sender med PostNord.

Reklamationsret:

Hos THE DALSET er kvalitet i fokus, men hvis du mod forventning oplever fejl eller mangler ved en vare, er dit køb omfattet af Købeloven, herunder mangelreglerne, og du har 2 års reklamationsret på alle varer. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen afhængigt af den konkrete situation.
Reklamationsretten gælder ikke fejl eller skader, der er opstået som følge af forkert håndtering af produktet.
Du skal reklamere i ”rimelig tid”, efter du har opdaget manglen/fejlen.

THE DALSET dækker alle forsendelsesomkostninger i tilfælde af berettiget reklamation.

Fortrydelsesret:

Der gives 14 dages fuld fortrydelsesret på varer købt i vores webshop eller showroom, og vi dækker også returomkostningerne. Læs mere om vores returservice under punktet RETURNERING.

Fortrydelsesperioden regnes fra den dag, du modtager din(e) vare(r). Hvis du ønsker at fortryde dit køb, skal du give meddelelse herom inden for 14 dage regnet fra modtagelsestidspunktet. Meddelelsen skal gives pr. mail på dalset@thedalset.com eller via vores kontaktformular.

I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Returnering:

THE DALSET betaler samtlige returomkostninger både i tilfælde af berettiget reklamation, men også ved benyttelse af dine 14 dages fortrydelsesret.

Du bedes benytte vores “Returportal”, som du finder under menupunktet “Kontakt”, til at printe en forudbetalt fragtlabel.

Hvis du vælger at returnere en vare til THE DALSET på en anden måde, afholder du selv returneringsomkostningerne.

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentlig ind, og du bedes vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen og en returseddel i udfyldt stand.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunket for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover det, der er beskrevet, betragtes den som brugt. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængigt af varens handelsmæssige værdi på tidspunktet for returneringen.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså kun afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling:

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det fulde beløb, du har indbetalt til os, tilbage.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.