fbpx

Persondatapolitik & cookies hos thedalset.com

The Dalset Aps, cvr.nr. 38172190, Gøngehusvej 77, 2950 Vedbæk- er ansvarlig for behandlingen af data og personoplysninger på thedalset.com

Personoplysninger:

For at du kan indgå en handel med os, har vi brug for følgende oplysninger om dig som kunde:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål at kunne levere varen til dig. Du accepterer ved afgivelse af ovennævnte oplysninger at vi kan kontakte dig pr. mail eller SMS med informationer om din ordre.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Alle data behandles iht. til Persondataloven/ EUs Databeskyttelsesforordning (GPDR – General Data Protection Regulation).

Opbevaring:

Personoplysningerne registreres hos The Dalset ApS og opbevares i 5 år regnet fra udgangen af det pågældende regnskabsår, hvor handlen er gennemført, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysningerne gemmes iht. Bogføringslovens § 10.

Oplysningerne opbevares sikkert og fortroligt med begrænset adgang i kontrollerede faciliteter. Sikkerhedskontrollen revideres løbende for altid at kunne håndtere brugeroplysninger forsvarligt og iht. dine rettigheder som bruger. 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet kan ikke garanteres. Der kan være risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk, hvorfor du derfor afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Tredjemand:

Vi kan dele oplysninger om dig med følgende tredjeparter:

  • Eksterne bogholdere og revisorer
  • Offentlige myndigheder 
  • Vores leverandører af IT-services
  • Google og Facebook med henblik på markedsføring på deres platforme.

Vi registrerer og deler ingen personfølsomme oplysninger.

Indsigelse & indsigt:

Som registreret hos The Dalset ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringerne. Tillige har du ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om/på dig. Såfremt data er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Disse rettigheder har du iflg. Persondataloven.

Henvendelse i forbindelse hermed skal rettes til THE DALSET ApS via e-mail til dalset@thedalset.com.

Klage:

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data hos thedalset.com.

Klagen indgives her til DATATILSYNET

Tvist:

Enhver tvist mellem forretningen og kunden afgøres under dansk lovgivning.

Cookies:

En cookie er en lille datafil, der placeres på din computers harddisk for at kunne genkende den. Det er ikke et program, og den kan ikke læse eller ødelægge data på din computer.

Det er kun det website, der har placeret en cookie på din harddisk, der kan læse cookiens indhold igen. Cookies kan ikke indeholde vira eller lignende, der kan at gøre skade på din computer.