fbpx

DripDrop regndragt

1.950kr.

Æstetik og funktion kombineret i en unik regndragt. Letvægt, hyper vandtæt (8.000 mm) og max åndbar (5.000 g/24h). “Usynligt” refleksmønster, baggy snit og pufærmer. Kommer i en matchende vandtæt bum bag/cross over taske.

MATERIALE OG KONSTRUKTION
Lidt som silke – bare stærkere og mere teknisk raffineret: Skabt i en eksklusiv og let 300T polyester pongee tekstil imprægneret med BIONIC-FINISH® ECO. Pongee er oprindeligt betegnelsen for den raffinerede vævemetode, der traditionelt bruges i silkeproduktion. I 2023 har vi erstattet silketrådene med stærke menneskeskabte polyesterfibre i vores DripDrop tekstil. Sammen med en intelligent coating på indersiden opnås en ypperlig kombination af vandtæthed (8000 mm) og åndbarhed (5000 g/24h). Tekstilen er fri for skadelig kemi og lever op til Standart 100 by OEKO-TEX.

Netop den store åndbarhed gør dragten unik og en fornøjelse at bære, uanset om du blot spadserer en tur eller arbejder hårdt på din cykel.

Diskret i dagslys – vækker opsigt i mørket: Dragtens underspillede tern-mønster ændrer radikalt karakter og bliver til en full-body refleksfunktion, når det rammes af en billygte i mørke. Denne sikkerheds-detalje er en gestus til alle cyklister og fodgængere, der lever livet farligt igennem den mørke tid med lav sigtbarhed i trafikken.          

DETALJER
  • To dyde bukselommer med dobbelt lynlås, der gør det muligt også at komme til lommerne i dine bukser under regndragten
  • Skjult vind-/regnhætte i kraven
  • Elastisk taljejustering
  • Støvlefang med lynlås
  • Diskrete ventilationsåbninger med lynlås under armene og uden lynlås på ryggen
  • Vandtæt (Vandsøjletryk på 8.000 mm)
  • Åndbar (5000 g/24h)
  • Diskret refleksmønster, der lyser op i mørke
  • Alle lynlåse er vandtætte
  • Kommer i en matchende bum bag/cross over taske
STØRRELSESGUIDE
DripDrop dragten er løs, baggy og rummelig i designet. Vores mål er holde så mange kroppe tørre som muligt, og vi kommer derfor med et stort størrelsesspænd når vi lancerer dragten senere på året.  
ANVENDELSE OG BRUG

DripDrop-dragten er perfekt til alle, der trodser regnen, hvad enten det er til fods eller på cykel. Dragten holder dig tør selv i kraftig regn når du er på farten, mens tekstilens høje åndbarhed gør den behageligt at have på, selv når du er aktiv og skal af med kropsvarmen.

Dragtens unikke design med en ekstra lang og baggy overdel er skabt til at kunne rumme ekstra varmelag efter behov. En tyk strik eller kort vinterjakke afhængig af sæson, gør DripDrop til en helårsven igennem al slags vejr.

Dragten pakkes let i sin bumbag- lige til at have med ud i livet.

Det diskrete refleksmønster lyser op i en billygte og gør dig ekstra synlig for andre trafikanter.

 

HANDEL HOS THE DALSET
 Hos THE DALSET har du naturligvis 2 års reklamationsret og 14 dages fri returret fra du modtager varen.  Vi tilbyder fri fragt til GLS pakkeshops i DK. THE DALSET betaler også fragtomkostningerne i tilfælde af retur eller ombytning til en anden størrelse.   Vi bestræber os på at afsende alle ordrer med GLS inden for 24 timer på hverdage og hæver aldrig handelsbeløbet, før vi har sendt ordren.   Har du brug for at vide mere, finder du vores generelle handelsbetingelser nederst på siden.